CareFlash, uw online zorgmagazine

LOGOCareFlash

Careflash op zich is niet nieuw. In 2011 zijn ze van start gegaan met een geprint magazine dat verstuurd werd naar duizenden professionals uit de zorgsector. Architecten, aannemers, directeurs en technische diensthoofden van zorginstellingen, OCMW-secretarissen, …

Het magazine heeft intussen zijn plaats verworven binnen de zorgsector, maar om het bereik te verhogen en om korter op de bal te kunnen spelen is beslist over te schakelen op een digitale nieuwsbrief. De vijf partners die hun schouders onder dit project gezet hebben zijn: Essec Telecom Systems, Convents Products, Forbo Flooring, Intellisol en last but not least…. Signburo.
Net zoals in het tijdschrift, kan je in de digitale nieuwsbrief interessante interviews verwachten van mensen uit de sector, reportages over vernieuwde zorginstellingen, innoverende producten, bedrijfsvoorstellingen, aankondigingen van diverse evenementen en zo veel meer.

Behalve een uitgebreid nieuwsluik, laten ze je ook inspiratie opdoen in hun projectendatabank met knappe foto’s van boeiende en recente projecten uit de zorgsector. Wil jij ook op de hoogte blijven van interessante nieuwtjes uit de zorg of heb je zelf meegewerkt aan de realisatie van een project dat een plaats verdient in deze databank? Neem dan zeker eens een kijkje op www.careflash.be.

Jarenlange ervaring
Unieke totaalaanpak
Creativiteit & flexibiliteit
Kwalitatieve materialen