Infinity

Het systeem Modulex Infinity is ongetwijfeld het meest uitgebreide systeem op de markt. Het is een zeer strak en vlak systeem met ontelbare mogelijkheden, zowel naar samenstelling, vorm, materiaal, beteksting als montage.

Infinity bevat diverse verschillende concepten welke vrij door elkaar heen kunnen gebruikt worden binnen een project aangezien de paneelmaten & modules allemaal identiek zijn.  Met andere woorden, elke project kan uitgevoerd worden en voor elk probleem is er een oplossing binnen het Infinitygamma, ongeacht de eisen aan flexibiliteit, vorm, materiaal en prijs.

Enkele onderverdelingen binnen het Infinity gamma:

 • Infinity Classic
  De basis is een stalen geperforeerde drager waarom de diverse tekstpanelen kunnen vastgeklikt worden. Diverse materialen (aluminium, etronit, brons, inox, bamboo, …) kunnen gecombineerd worden. Het systeem bevat alle benodigdheden voor een compleet project.
 • Infinity Basic
  De vereenvoudigde versie. Hier laten we het montagegrid weg en voorzien het paneel zelf van speciale montagevoetjes.
 • Infinity Anyshape
  De panelen hebben hier geen standaard maat meer, maar worden in een vorm naar wens (meestal huisstijlprojecten) geproduceerd.
 • Infinity Glass
  Systeem gebaseerd op het Classic gamma, maar met alle panelen in glas.
 • Infinity Logo
  Hier betreft het eigenlijk zelfs geen ‘bewegwijzering’ maar een doorgedreven vorm van communicatie.  Dezelfde materialen als voor Anyshape worden gebruikt om logo’s, cijfers, pictogrammen, … te ontwerpen.

 

Jarenlange ervaring
Unieke totaalaanpak
Creativiteit & flexibiliteit
Kwalitatieve materialen