Sirius

Sirius is ontworpen door Holscher Design, in opdracht van Modulex. Holscher Design is één van de meest erkende designbureau’s in Scandinavië. Het ontwerpproces was niet enkel op het product gericht maar hield ook rekening met de waarden van Modulex. In elk Modulex design zit de kwaliteit vooral in de details.

Het vertrekpunt voor dit nieuw modulair ontwerp was de creatie van een esthetisch en transparant bewegwijzeringssysteem. Het moest zeer elegant en stijlvol zijn. Dankzij de transparante uitvoering kan het perfect toegepast worden in elk gebouw zonder in conflict te komen met de architectuur. Dit wordt gerealiseerd door de combinatie van glazen panelen met een zichtbare bevestiging in roestvrij staal.

Een Sirius geheel bestaat uit één of twee glazen panelen met elk een dikte van 4mm. De panelen kunnen op de verschillende lagen (binnen of buitenkant) betekst worden met folie of digitale print maar ook papieren inserts kunnen gebruikt worden. Door het beteksten op de verschillende lagen kan er zelfs een 3D effect gecreëerd worden.

De paperflexen zijn gebouwd met een innovatief scharnier- en slotsysteem, dat de gebruiker toelaat om eenvoudig de insert te wisselen en om de veelzijdigheid te maximaliseren. De Sirius-familie is modulair en aanpasbaar. Het gebruik van verschillende materialen en grafische opties zorgt voor eindeloze creatieve mogelijkheden.

Graag advies over deze Sirius?

Wij helpen je graag verder, van studie en advies tot montage!


Vraag advies
Jarenlange ervaring
Unieke totaalaanpak
Creativiteit & flexibiliteit
Kwalitatieve materialen