Nieuws

Nieuwe huisstijl voor SBB

SBB Accountants & Adviseurs heeft sinds kort een vernieuwde huisstijl. Hun nieuwe kantoor in Bekkevoort is het recentste en het eerste in de nieuwe look & feel. Eerste onderdeel van de huisstijl is natuurlijk de buitenbewegwijzering : De lijn wordt natuurlijk consistent doorgetrokken naar binnen met naast de gebruikelijke pictogrammen en deurborden ook een op […]

Lees meer

VIA, het nieuwe gamma van Modulex

Het architecturale bewegwijzeringssysteem VIA, ontworpen in samenwerking met het internationale architectenbureau C.F. Møller, is de nieuwste lijn verkrijgbaar bij onze Deense partner Modulex. Een eenvoudig systeem voor zowel binnen als buiten, met duidelijk Scandinavische ‘roots’. Het flexible, modulair systeem biedt een groot aantal mogelijkheden voor montage, kleur, grootte, ordening, beteksting en kan gemakkelijk toegepast worden […]

Lees meer

Bewegwijzering in ziekenhuizen is grote uitdaging

Op de website van Architectura kan je momenteel een artikel terug vinden over bewegwijzering in ziekenhuizen.

Lees meer

Koningin Elisabethzaal

De Koningin Elisabethzaal te Antwerpen kreeg afgelopen jaren een volledige renovatie. De signalisatie lieten ze aan ons over en dus zorgden we voor een mooi maar duidelijk geheel. De panelen zijn perfect afgestemd op de aankleding van de nieuwe zaal.

Lees meer

Health & Care 2016

Met veel plezier nodigen wij u uit voor HEALTH & CARE, dé vakbeurs voor de zorgsector in België. Dit nieuwe platform, een samensmelting van EXPO 60+ Mechelen en Healthcare Brussel, gaat voor de eerste keer door van 28 tot en met 30 september in Flanders Expo, Gent. U vindt ons op stand 8707 in hal […]

Lees meer

Sint-Barbara in Herselt: woonzorgcentrum in volle ontwikkeling

Voor het WZC Sint-Barbara mochten we de signalisatie in een Expo-58 jasje steken. Voor foto’s van de reeds bestaande signalisatie kan je een kijkje nemen onder onze referenties. Voor het volledige interview met de algemene directeur, Frits Van Clemen, verwijzen we je graag door naar de website van Careflash.

Lees meer

PXL installeert eerste digitale bewegwijzering in Limburg

PXL installeert eerste digitale bewegwijzering in Limburg Hogeschool PXL zet de stap naar dynamische bewegwijzering, als eerste in Lim- burg. Signburo rust de gebouwen in Hasselt uit met digitale wegwijzers, die de ouderwetse papieren richtingaanwijzers vervangen. Voortaan loodsen schermen bezoekers naar de juiste vergaderzaal.

Lees meer

Sirius

Sirius is de helderste ster van de nachtelijke sterrenhemel. Kenmerkend voor dit gamma zijn een strak design, creativiteit en kwaliteit.

Lees meer

CareFlash, uw online zorgmagazine

Careflash op zich is niet nieuw. In 2011 zijn ze van start gegaan met een geprint magazine dat verstuurd werd naar duizenden professionals uit de zorgsector.

Lees meer
Jarenlange ervaring
Unieke totaalaanpak
Creativiteit & flexibiliteit
Kwalitatieve materialen