Over ons

Onze missie en visie

We willen de geprefereerde partner zijn van bedrijven en instellingen op het vlak van architecturale bewegwijzering door oplossingen aan te reiken gebaseerd op het beste advies, de beste producten en de beste service.

Door middel van professioneel advies, goed ontworpen en creatieve bewegwijzeringsoplossingen helpen we onze klanten om een harmonische, efficiënte en consistente omgeving te creëren zowel voor werknemers als bezoekers. We zorgen er bovendien voor dat deze oplossing de waarden en identiteit van de opdrachtgever reflecteert.

“Mensen van A naar B begeleiden en tegelijk hun gevoel van zekerheid versterken is waar we goed in zijn.”

We denken graag mee doorheen het hele traject, van opstart en studie tot oplevering, en volgen alle aspecten van het dossier op. Hierdoor kunnen we hoge consistentie en efficiëntie garanderen in onze oplossingen.

 

We zijn de ideale partner voor

Architecten

We streven eveneens naar een efficiënte omgeving waar zowel medewerkers als bezoekers zich thuis voelen. Een verzorgde bewegwijzering kan bijdragen aan de uitstraling van een gebouw en mee de sfeer, de werking en de kwaliteit van de ruimtelijke omgeving bepalen.

Designers en interieurarchitecten

We werken uitsluitend met kwalitatieve materialen en trachten in elk project net dat beetje extra te steken. We denken mee over diverse manieren om de bewegwijzering mee te integreren in een totaalconcept.

Brandagencies

We hebben een ruime nationale en internationale ervaring in het vertalen van een corporate identity naar een functionele en esthetische signfamilie. We begrijpen hoe bewegwijzering een brandexperience kan beïnvloeden en helpen onze klanten om hun boodschap op de gepaste manier te communiceren.

Eindgebruikers

Onze diverse praktijkvoorbeelden tonen aan dat onze gespecialiseerde aanpak zich loont in diverse marktsegmenten. Of het nu projecten zijn in de gezondheidszorg, publieke gebouwen of kantoorgebouwen, elk segment heeft zijn kenmerkende eisen en wordt ook telkens als een uniek project behandeld.

 

In de pers

Bouwen aan de zorg – De Gerda, Sint Niklaas

Sterck magazine

Bouwen aan de Zorg – December 2017

Roularta Healthcare – December 2016

C-Projects – Yserheem, Diksmuide

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Bent u op zoek naar een partner in bewegwijzering?
Zit u met een vraag of heeft u graag advies van een specialist?


Laat het ons weten!
Jarenlange ervaring
Unieke totaalaanpak
Creativiteit & flexibiliteit
Kwalitatieve materialen